Exhaust gas recirculation (EGR)

Exhaust gas recirculation (EGR) er en måte å redusere bilens NOx-utslipp på. Ved å resirkulere en viss andel av eksosen tilbake inn i motoren, så skapes lavere varmeutslipp og eksos temperaturer.

Den resirkulerte gassen kan også sendes i gjennom en EGR-kjøler for å senke temperaturen. Ulempen med EGR er imidlertid at motoren kan bli tilstoppet med sot. dette vil påvirke bilens ytelse, forbruk og føre til dyre kostnader. Ved feil på EGR systemet, så kommer oftest opp et advarselslys på dashbordet.

Hvis EGR ventilen svikter, er disse ofte dyre å skifte ut hos et Verksted.

Våre EGR-løsningger er å deaktivere EGR-ventilen og omprogrammere bilens ECU for å redusere motorens temperaturer, forbedre gassresponsen og drivstofføkonomien, og til og med forlenge motorens levetid.

Referanser

Anbefaler disse gutta. de vet hva de driver med. utrolig god service fra start til slutt. i tillegg fikk jeg en tuning som er beregnet og tilpasset til min bil 😁👌tusen takk 😁

Trond Volla

January 24 at 16:28
Trond Volla

Meget fornøyd med flere hester og lavere bensin forbruk☺️ Gutta vet hva de driver med, og er noe alle burde vurdere� Anbefales på det sterkeste��

Christoffer Østerud

September 09 at 19:29
Christoffer Østerud

Trøkk og moment som lovet :)

Ben Joachim Johannessen

December 06 at 7:19
Ben Joachim Johannessen